Domov > Kdo smo > Poslanstvo in vrednote
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data
Poslanstvo

Naš namen je biti mednarodna skupina, usmerjena v raziskave, sposobna za razvoj in trženje inovativnih farmacevtskih rešitev za izboljšanje kakovosti življenja ljudi.

Naša želja je obdržati visoko kakovostno podjetniško ekipo, ki jo odlikujeta samozavest in medsebojno sodelovanje.

Naš cilj je združevati zavezanost rezultatom z integriteto, zato je naše delovanje družbeno in okoljsko odgovorno.

 

Naše vrednote

Pri uresničevanju svojih ciljev se vedno držimo vrednot, ki jih upoštevamo pri vsakdanjem delu in v odnosih z zaposlenimi ter partnerji:

Zanesljivo podjetje
S strani vseh svojih deležnikov želimo biti prepoznani kot družba, ki sprejema in spodbuja transparentno ter etično ravnanje na vseh nivojih, in sicer v skladu z normami in pravili, ki temeljijo na načelih odgovorne družbe.

Osredotočeni na ljudi
Prepričani smo, da so naši ljudje naše največje bogastvo. Zato si prizadevamo, da nenehno spodbujamo njihov razvoj ter posvečamo pozornost kakovosti delovnega okolja in dobremu počutju v kolektivu.

Timski duh
Naš uspeh pri uresničevanju ciljev je odvisen od sodelovanja vseh. V ekipi se vsi zavedajo, da je uspeh ekipe pomembnejši kot uspeh posameznika.

Vsi smo Chiesi
Vsak od nas je sestavni del družbe, snovalec njene prihodnosti in zagovornik naših vrednot. Vsi smo odgovorni za ugled družbe v vsaki situaciji in do vseh deležnikov.

Ustvarjanje vrednot
Naša gonilna sila je ustvarjanje vrednot s podjetništvom in inovativnostjo – danes in v prihodnosti. Podjetništvo pomeni, da smo sposobni prevzeti odgovornost in izračunati tveganja izzivov sedanjosti in izkoristiti priložnosti, ki so v skladu z našimi načeli. Inovativnost pa pomeni sposobnost nenehnega spreminjanja skozi dosledno cenjenje vrednosti intuicije in tvorjenja idej, ki prihajajo iz naše strokovne skupnosti.

Usmerjenost k strankam
Naš cilj je, da nenehno zaznavamo in cenimo potrebe svojih strank ter jim zagotavljamo zadovoljive rešitve. To jim zagotavljamo z odličnostjo svojih izdelkov in storitev ter s strastjo, ki jo dokazujemo v svojem vsakdanjem delu.