Domov > Kdo smo > Chiesi CEE
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data
Naše podjetje

Profesionalnost in partnerstvo

Chiesi Pharmaceuticals GmbH je hčerinska družba Chiesi Farmaceutici S.p.A., v njegovi 100% lasti in je v Skupini Chiesi odgovorna za dejavnosti v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, vključno s Skupnostjo neodvisnih držav.

Tržimo in prodajamo farmacevtske proizvode in medicinske pripomočke. Znaten delež prometa ustvarimo z izvozom v regijo Srednje in Vzhodne Evrope.

Naš asortiman obsega izdelke, ki jih je razvila naša matična družba, naše lastne in licenčne izdelke ter ima poudarek na določenih zdravstvenih področjih, kot so na primer pulmologija, anestezija, intenzivna nega in revmatologija.

Naše dejavnosti zajemajo proizvodnjo (dobra proizvodna praksa), klinično preskušanje (dobra klinična praksa) in razvoj lastnih izdelkov. Najsodobnejši sistemi na področjih zagotavljanja kakovosti, validacije postopka, farmakovigilance itd. zagotavljajo kakovost in varnost naših izdelkov.

Regionalni center

Naša mreža na vzhodu

Vse prodajne in marketinške dejavnosti Skupine Chiesi v regiji Srednje in Vzhodne Evrope so koordinirane s sedeža uprave na Dunaju.

V Bolgariji, na Poljskem, v Romuniji, na Slovaškem, v Sloveniji, na Madžarskem in Češkem nas zastopajo lokalne hčerinske družbe v 100 % lasti. Dejavnosti v Estoniji, Latviji, Litvi, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini in Makedoniji ter v nekaterih državah Skupnosti neodvisnih držav vodijo naši uveljavljeni partnerji. Pisarna v Rusiji je hčerinska družba Chiesi Italy, vendar je v celoti vključena v Skupino Chiesi glede vseh operativnih dejavnosti.

Naša prodajna mreža več kot 30 pooblaščenih veletrgovcev in konsignacijskih skladišč zagotavlja popolno pokritje celotne regije.Več na Chiesi CEE: http://www.chiesi-cee.com/